Termeni și Condiții


Ultima actualizare: 22/11/2023


Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții ("Termeni") înainte de a utiliza website-ul nostru (martinandrei.ro). Prin accesarea și utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.


1. Accesul la Website


Accesul la website-ul nostru este permis pe o bază temporară și ne rezervăm dreptul de a suspenda, retrage sau modifica oricare parte a website-ului fără notificare prealabilă.


2. Utilizarea Website-ului


Utilizarea website-ului nostru este permisă doar în scopuri legale. Nu sunt permise activități ilegale sau frauduloase pe website-ul nostru.


Nu aveți voie să încărcați sau să distribuiți conținut sau materiale care sunt defăimătoare, obscene, ofensive sau care încalcă drepturile de autor.


Ne rezervăm dreptul de a elimina sau modifica orice conținut încărcat de utilizatori care încalcă acești Termeni.


3. Drepturile de Autor și Mărci înregistrate


Toate drepturile de autor și mărci înregistrate referitoare la conținutul și design-ul website-ului nostru aparțin martinandrei.ro sau deținătorilor de drept.


Nu aveți voie să copiați, modificați sau distribuiți conținutul website-ului nostru fără acordul scris al nostru sau al deținătorilor de drept.


4. Confidențialitate


Informațiile cu caracter personal colectate de pe website-ul nostru sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră conform acestei politici.


5. Limitarea Răspunderii


Website-ul nostru este furnizat "as-asa" și nu garantăm că va fi disponibil sau fără erori. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice daune sau pierderi cauzate de utilizarea website-ului nostru.


6. Legislație Aplicabilă


Acești Termeni sunt guvernați de legile statului România și orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești Termeni va fi soluționat în instanțele competente din România.

Această pagină de Termeni și Condiții reprezintă întreaga înțelegere între dumneavoastră și martinandrei.ro cu privire la utilizarea website-ului nostru. Ne rezervăm dreptul de a modifica această pagină în orice moment, iar modificarea va intra în vigoare imediat după publicarea sa pe website-ul nostru.


Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@martinandrei.ro.